Dekofloor -järjestelmät

Mikä järjestelmä tulee valita juuri sinun kohteeseesi? Tästä löydät vastauksen siihen sekä tiedon, mitä kerroksia eri järjestelmät sisältävät.

Oikean järjestelmän valinta


Olemme rakentaneet valmiit kokonaisuudet ja laastijärjestelmät eri alustoille niin, että mukaan tulee kaikki tarvittavat laastit pohjasta pintaan saakka, jotta ostaminen olisi mahdollisimman helppoa.  Sinun tulee tietää, mille alustalle Dekoflooria asennat, valita pintalaastin tyyppi ja sävy, me hoidamme oikeat laastikerrokset sinulle oikeissa määrissä.

Dekofloor- sisustuslaastijärjestelmät eroavat toisistaan pohjalaastien osalta, sillä erilaisissa käyttötarkoituksissa ja erilaisilla alustoilla tarvitaan erilaisia ominaisuuksia ja sen vuoksi on tärkeää valita oikea järjestelmä alustallesi. Järjestelmien pintalaastit ovat samoja, tämän ansiosta voidaan viedä saumaton ja yhtenäinen laastipinta läpi tilan aina keittiöstä eteiseen ja kylpyhuoneeseen saakka ilman, että pinnan tuntu tai ulkonäkö muuttuu. 


Laatan pä​​älle

Olemassaolevan laatoituksen päälle asennettava Dekofloor- järjestelmä. Huom! Tarkista asennusohjeista reunaehdot. 

Osta

Kuiva​​n tilan seinä

Kuivan tilan seiniin, tasoitetun ja pohjamaalatun pinnan päälle asennettava Dekofloor- järjestelmä.

Osta

Märkätilat

Vedeneristeen päälle asennettava Dekofloor- järjestelmä. Märkätiloissa seinissä ja lattioissa käytetään samaa järjestelmää.

Osta

Kuivan tilan ​​lattia

Betonin päälle asennettava Dekofloor -järjestelmä ns. kuivien tilojen lattiapinnoille. (keittiöt, eteiset, olohuoneet, julkisten tilojen lattiat...)

Osta

Dekofloor -järjestelmien rakenteet

Dekofloor Märkätila -järjestelmä

Dekofloor järjestelmä laatoituksen päälle

Dekofloor kuivantilan lattia -järjestelmä

Dekofloor kuivantilan seinä -järjestelmä

(pohjamaalatulle pinnalle)

Dekofloor ja kaivoliittymät


Kun Dekofloor asennetaan vedeneristeen päälle, on kaivoliittymä aina osa Dekofloor -järjestelmää ja asennuksessa tulee käyttää omaa, meillä siihen tarkoitukseen kehitettyä kaivokehystä takaamaan pinnan kestävyys ja turvallisuus. 

Perinteisen pyöreän kaivon tapauksessa kaivon näkyvän, pyöreän kannen voit valita klassisen rosterisen, mattamustan tai Dekofloorilla pinnoitettavan väliltä. Pinnoitettavalla kannella lopputuloksen ilme on minimalistinen ja moderni, kun kauniin laastipinnan rikkoo vain pyöreä, ohut ura josta vesi pääsee kulkeutumaan kaivoon. Innovatiivinen pinnoitettava  kantemme poistaa linjakaivon tarpeen kohteissa, joissa kaivo halutaan tehdä eleettömäksi vain murto- osalla linjakaivon kustannuksista.

Mikäli sinulla on linja- tai seinäkaivo, kysythän meiltä työohjeen kaivoliittymää varten! Lue lisää työohjeestamme.

Tästä asennus- ja työohjeisiin 

Dekofloor kaivo

Märkätilan vedeneristäminen


Kun Dekofloor asennetaan vedeneristepinnan päälle, tulee vedeneristeenä käyttää Dekoproof 1K- vedeneristettä pinnan toimivuuden ja toimivuustakuun voimassaolon takaamiseksi. Mikäli märkätilassa osa pinnoista tulee laatalla ja osa Dekofloorilla, on kaikilla vedeneristettävillä pinnoilla käytettävä Dekoproof 1K- vedeneristettä.  

Dekoproof 1K- vedeneristettä käyttämällä voidaan taata järjestelmän toimivuus niin kestävyyden kuin tuotteiden yhteensopivuudenkin kanssa.

Lue lisää asennusohjeesta. 


Tästä asennus- ja työohjeisiin

Sävyn valinta ja pintalaastityypit


Kun olet selvittänyt tarvitsemasi järjestelmän, on aika päättää pintalaastin tyyppi ja sävy. Tästä pääset sävyjen ja pintalaastien pariin!

Sävyt ja pintalaastityypit

Mistä Dekoflooria voi tilata?


Dekoflooria voit tilata suoraan meiltä, helpoimmin tilaus onnistuu verkkokauppamme kautta. 

Tästä Verkkokauppaan


Jos kaipaat apua tilauksesi tai jonkun muuan asian suhteen  niin ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme mielellämme

Ota yhteyttä