Pintalaastityypit ja sävyt


Pintalaastityyppejä meillä on valittavana kolme: Stucco, Beton ja Concret.  Sopiva pintalaastityyppi valitaan halutun kuvioinnin sekä tilan käyttörasituksen ja kulutuskestovaatimuksen mukaan. Lopullinen kuviointi muodostuu pintalaastityypistä riippumatta aina asentajan kädenjäljestä, laastityypillä voidaan kuitenkin vaikuttaa yleisilmeeseen. 

Dekofloor Stucco 


Stucco on koostumukseltaan hienojakoisin ja kuvioinniltaan voimakkain, pilvimäisen tai marmorin kaltainen. Soveltuu kaikille seinäpinnoille sekä kevyen kulutuksen lattiapinnoille, kuten kylpyhuone, jossa kuljetaan ilman kenkiä. Mikäli suunnittelet Dekoflooria asennettavaksi esimerkiksi eteistilaan, valitse  pintalaastin tyypiksi Stuccoa enemmän kulutusta kestävä Beton tai Concret. Dekofloor Beton


Beton on pintalaastityypeistämme suosituin. Sävyvaihtelultaan beton on rauhallisin, puhtaaksivaletun betonin kaltainen ja kauniin luonnollinen. Sopii kaikille seinäpinnoille sekä kodin kaikille lattiapinnoille. Beton voidaan asentaa myös julkisissa tiloissa keskiraskaan kulutuksen pinnoille. 


Dekofloor Concret


Concret soveltuu käytettäväksi niin kaikilla seinä- ja lattiapinnoilla sekä  kovan kulutuksenkestokykynsä vuoksi myös raskaan kulutuksen lattiapinnoilla. Kuvioinniltaan Concret on rustiikkisen rouhea  betonimaisen sävyvaihtelun kanssa. Concret on pintalaastityypeistämme eniten kulutusta kestävä ja sitä käytetäänkin useimmiten lähinnä julkisten tilojen kohteissa, kuten kauppakeskuksissa ja ravintoloiden lattiapinnoilla.

Sävyt

Lataa kootusti vakiosävymme


Tästä pääset lataamaan tiedoston, jossa on kootusti kaikki vakiosävymme ja niiden NCS-vastaavuudet.

Vakiosävykarttaan

Mistä Dekoflooria voi tilata?


Dekoflooria voit tilata suoraan meiltä, helpoimmin tilaus onnistuu verkkokauppamme kautta. 

Tästä verkkokauppaan


Jos kaipaat apua tilauksesi tai jonkun muuan asian suhteen  niin ota meihin rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä