Dekofloor

Terrazzo

Pala suomalaista peruskalliota sinunkin jalkojesi alle.

Ajatonta kauneutta, klassista tyylikkyyttä, samettista pehmeyttä, huoletonta helppohoitoisuutta ja elämää kestävää kulutuskestävyyttä.

Tätä kaikkea on Dekofloor Terrazzo. Suomessa kehitetty ja pääosin kotimaisista raaka-aineista valmistettava, turvallinen elämää, aikaa ja katseita kestävä lattia kotiisi, kauppaasi tai toimistoosi.

Dekofloor Terrazzo

sopii juuri sinulle ja sinun jalkojesi alle. Terrazzo on todella monikäyttöinen, elämää ja aikaa kestävä Suomessa kehittetty korkealaatuinen saumaton lattiamateriaali. Kuten kaikki muutkin tuotteemme, se valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista. 


Mistä se on tehty?

Terazzo on sävytettävä laastituote, jonka pinnassa erottuu eleganttina kuviontina 2-4mm hiottu kivi. Terrazzon kiviaines on aitoa kiveä, joka louhitaan suomalaisesta peruskalliosta. Kovasta ulkonäöstään huolimatta terrazzon pinta tuntuu jalkojen alla pehmeältä, suorastaan samettiselta. Pinta on saumattomuutensa ja kehittyneen pintakäsittelyteknologiamme ansiosta helppohoitoinen ja vauhdikastakin elämää kestävä. 


Mitä sävyjä on saatavilla?

Pohjasävyn voit valita 32 sävyn vakio värikartastamme.  Kiveksi voit valita valkoisen kalkkikiven, punaisen graniitin tai mustan gabron. Kuten kaikki muutkin laastituotteemme Terrazzo toimitetaan kohteeseen sävytettynä. 

Mikäli vakiovärikartastamme ei löydy sopivaa sävyä, käytössäsi on NCS värikartan kaikki 2050 sävyä, joten meiltä saat varmasti sisustukseesi sopivan lattian. Sävyjen kanssa huomioitavaa on, että Terrazzon kiviaines saattaa aavistuksen muuttaa pohjasävyä.

Terrazzo sopii myös kylpyhuoneisiin

Kiitos vuosikymmenen kokemuksemme kovaa kulutusta kestävistä laastituotteista ja niiden kehityksestä, Terrazzo voidaan asentaa myös märkätilojen lattiapinnoille. Pinta ei ole märkänäkään liukas, eikä sen pinnalla tapahdu kosteuden vaikutuksesta värimuutoksia. Innovatiivisella, pinnoitettavalla kaivonkannellamme luot myös Terrazzon kanssa kylpyhuoneeseen minimalistisen ilmeen vain murto-osalla linjakaivon kustannuksista. 


Terrazzo -järjestelmät ja pakkauskoot

Kuten perinteiset Dekofloor- laastityypit, myös Terrazzo myydään kokonaisina järjestelminä ja neliöittäin. Pakkauskoko on 4m2, järjestelmät ovat lattioihin kuivan tilan järjestelmä, märkätilajärjestelmä ja järjestelmä olemassaolevan laatoituksen päälle. 

​Osta tuotteet alla olevista linkeistä

Märkätilat Kuivan tilan lattiat Laatanpäälle

Terrazzon asennus

Asennus on nopeaa ja se tapahtuu samassa rakentamisen/remontoinnin vaiheessa kuin muidenkin lattiamateriaalien asennus tapahtuu. Terrazzolla saat viimeisteltyä materiaalien vaihdokset ja rajakohdat niin tarkasti, sekä siististi, että ne kestävät kriittisemmänkin tarkastelun lähietäisyydeltä. Koneellinen sävytys, huolellisesti valitut raaka-aineet ja tuotteen tarkasti mietitty ja laatuvarmistettu valmistusprosessi takaavat  Terrazzon tasalaatuisuuden.

Terrazzon asentaminen poikkeaa hieman perinteisistä pintalaastityypeistämme. Meiltä saat aina apua asennukseen, mikäli jokin mietityttää. Voit ladata tästä kuvalliset, selkeät asennusohjeemme, toimitamme ne myös jokaisen tilauksen yhteydessä.