Dekofloor - se maailman paras sisustuslaasti

Hartsipohjainen, kotimainen sisustuslaasti kaikille pinnoille

Dekofloorin tarina


Dekofloorin tarina juontaa juurensa vuoteen 2011, jolloin aloitimme työmme mikrosementti- ja muiden sisustuslaastituotteiden parissa. Hyvin nopeasti löysimme mikrosementistä merkittävän määrän ominaisuuksia, jotka eivät vastanneet käsitystämme laadukkaasta tuotteesta. Sellaisesta, jota kotimme ja julkisten tilojen kohteet ansaitsevat.

Mies Dekofloorin takana on Jukka-Pekka, joka päätti, että suomalainen rakentaminen ansaitsee enemmän. Se ansaitsee sisustuslaastin, joka toimii ihan oikeasti ja jonka takana voi ylpeästi seisoa. Saumattomuus ja kaunis pinta kiehtoo ihmisiä, mutta huonosti toimivat tuotteet turhauttavat ja aiheuttavat harmaita hiuksia, vahinkoakin ollessaan käyttötarkoitukseensa sopimattomia. Oli saatava saumaton kylpyhuone onnistumaan, kestämään elämää ja aikaa. Asennettavuudeltaan sen oli oltava helppo, nopea ja mukava. Kun sellaista ei ollut, se piti tehdä.

 

Siitä alkoi projekti, jonka tuloksena syntyi Dekofloor, mikrosementtiä kehittyneempi versio sisustuslaastista.

Vuosien läheinen, kansainvälinen työskentely vastaavien tuotteiden kehityksen parissa oli pohja, josta oli hyvä ponnistaa kohti päämäärää: kotimaista, laadukasta sisustuslaastia.


Alusta saakka oli selvää, että laadusta ei tingitä.

Yksikään ainesosa ei ole tuotteessa sattumalta eikä siinä ole mitään turhaa. Dekofloor kun luotiin ratkaisuksi, ei kompromissiksi.

Ei voida sanoa, että prosessi olisi ollut nopea tai helppo, mutta matka kannatti tehdä. Olemme äärimmäisen onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme tarjota suomalaisille täällä meillä, kotimaassa valmistettua aidosti laadukasta, kotimaiseen märkätilarakentamiseen suunniteltua, lähituotettua rakennusmateriaalia. 

Mihin Dekoflooria voi asentaa?


Koska Dekofloor on teknisiltä ominaisuuksiltaan äärimmäisen monipuolinen, kestävä ja luotettava, sitä voidaan asentaa lähes rajattomasti eri käyttökohteisiin, olettaen että pohja on kunnossa. Vaikka Dekofloor helposti mielletään kylpyhuoneen pintamateriaaliksi, soveltuu se käytettäväksi niin uima-altaissa, keittiön lattioissa, allas- tasoyhdistelmissä, huonekalujen pinnoilla, julkisten tilojen lattioissa ja onpa Dekoflooria asennettu liukumäenkin pintaan. Mikäli sinua mietityttää Dekofloorin sopivuus projektiisi, ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme!

 

Onko Dekofloor mikrosementtiä?

 

Lyhyesti: ei. Dekofloor on hartsipohjainen sisustuslaastituote, jossa mikrosementin kanssa samaa on oikeastaan ulkonäkö, teknisesti kyseessä on aivan erilainen tuote. Dekofloorilla on paljon etuja muihin sisustuslaasti- ja mikrosementtituotteisiin verrattuna. 

 

Kestävyys

Korkean kulutuksenkestonsa ansiosta Dekofloorin käyttökohteiden määrä on lähes rajaton. Dekofloor kestää tarvittaessa myös raskasta julkisen tilan käyttöä, jolloin materiaalin uskaltaa asentaa ilman huolta niin eteiseen, kylpyhuoneeseen kuin kauppakeskuksenkin lattiaan.


Kotimaisuus

Dekofloorin valmistus- ja kehitystyö tapahtuu Suomessa, suomalaisille. Koko kehitystyö on lähtenyt suomalaisen märkätilavaatimusten pohjalta ja sen pohjalta suunniteltu pintamateriaali toimiikin luotettavasti meidän märkätilarakenteiden kanssa yhteen. Kotimaisuus tuo turvaa niin toimitusvarmuuteen, tuotteen tasaisesta laadusta varmistumiseen kuin senkin suhteen, että apu on aina lähellä, mikäli työmaalla tulee kysymyksiä esimerkiksi asennukseen liittyen. 


Kokonaiset järjestelmät

Dekofloor on kokonainen järjestelmä pohjasta pintaan saakka ja se tuo projektiin niin turvaa kuin helppouttakin. Esimerkiksi märkätilaa rakentaessa järjestelmämme takaa yhteensopivan ja toimivan pintarakenteen aina vedeneristeestä viimeiseen pintalaastiin saakka. 


Helppous 

Kehitystyössä kantavana tekijänä on ollut helppous, niin asennuksen kuin ostokokemuksenkin suhteen. Tuotekehityksen huolellisen työn ansiosta asennusvaiheesta ollaan voitu jättää turhat vaiheet pois ja asennuksesta tehdä mahdollisimman yksinkertaista. Dekoflooria koteihinsa asentaakin jatkuvasti kuluttajat ilman rakennusalan kokemusta. Onnistuminen vaatii kokeulunhalua, ohjeiden noudattamista ja matalalla kynnyksellä yhteydenottamisen rohkeutta, mikäli jokin jää selkeistä asennusohjeistamme huolimatta mietityttämään. 

Jotta Dekofloorin ostaminen olisi mahdollisimman helppoa, me myymme neliöitä, emme yksittäisiä purkkeja. Sinun ei tarvitse itse pähkäillä mitä tuotetta tarvitset ja paljonko vaan riittää, että tiedät pinnoitettavan alan sekä pohjan, me hoidamme sinulle oikeat tuotteet oikeissa määrissä. 


Työskentelymukavuus 

Kaikki Dekofloor- järjestelmän tuotteet ovat vesiohenteisia, jonka myötä työskentely miedontuoksuisten tuotteiden kanssa on asennusystävällisempää. Valmiina pintana Dekofloor on täysin ”hajuton ja mauton” sekä täyttää tiukimmatkin sisäilmavaatimukset. 


Luonnollisuus 

Dekofloorin pintaan asennetaan puhtaanapidon helpottamiseksi lakka. Lakka on täysin mattapintainen, joten laastipinnan luonnollinen ilme säilyy ja lopputulos on kauniin samettinen. 


Persoonallisuus

Dekofloorin tekniset ominaisuudet mahdollistavat lähes rajattoman määrän käyttökohteita ja madollisuus erikoissävytykseen takaa sen, että olipa sisustustyylisi vaalea, rauhallinen ja skandinaavinen, skarpin moderni tai värikkään räiskyvä, Dekofloor elää sen mukaan, eikä sinun tarvitse tinkiä tyylistäsi. Voit suunnitella ja toteuttaa vaikka koko kotisi harmonisesti yhtenäisellä Dekofloor-pinnalla eteisestä keittiöön ja pesutiloihin saakka tai luoda kokonaisuuden, jossa kylpyhuone on karkkikauppa pinkeillä seinillä ja turkoosilla lattialla. 


Mitä tarkoittaa Dekofloor -järjestelmä?

Kokonaiset pintamateriaalijärjestelmäratkaisut pohjasta pintaan viimeiseen tuovat turvaa, tutkitun, turvallisen ja taatusti toimivan kokonaisuuden. Tästä pääset lukemaan enemmän järjestelmistämme ja siitä, mistä eri tuotteista järjestelmämme koostuvat

Dekofloor -järjestelmät

Mistä Dekoflooria voi tilata?


Dekoflooria voit tilata suoraan meiltä, helpoimmin tilaus onnistuu verkkokauppamme kautta. 

Tästä verkkokauppaan


Jos kaipaat apua tilauksesi tai jonkun muuan asian suhteen  niin ota meihin rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä